M2 SATA SSD 1TB, Samsung 850 EVO

M2 SATA SSD 1TB, Samsung 850 EVO

  • Samsung
  • MZ-N5E1T0BW
  • до 2-3 дни
  • 399,00 лв.

- OR -

Цената е с включен ДДС!
Доставката с куриер е за ваша сметка - Доставка и плащане.
Обадете се и поръчайте: 0897-919335

Оптимизирайте работата с компютър с помощта на технологията TurboWrite за ненадминати скорости на четене / запис

Постигнете максимална производителност при четене / запис с технологията TurboWrite на Samsung, за да усъвършенствате всекидневната работа с компютър. В сравнение с 840 EVO, 850 EVO предоставя по-приятно изживяване за потребителя с приблизително 13%, отчасти благодарение на новите 2 пъти по-бързи скорости на произволен запис. 850 EVO осигурява най-добрата производителност в своя клас при скоростите за последователно четене и запис, съответно 540MB/s и 520MB/s. Насладете се на оптимизираната производителност при произволно четене / запис при всички дълбочини на опашката (QD) при сценарии за използване на клиентски компютър.

Увеличете обема на паметта за съхранение с режима RAPID

850 EVO M.2 на Samsung е бърза машина. С най-новия софтуер Magician на Samsung можете да активирате режим RAPID, за да отделите неизползвана памет на компютъра (DRAM) и да я използвате като кеш памет за съхранение в размер на до 25% от общия DRAM капацитет. С драстичното увеличаване на паметта за съхранение скоростите на обработка на данните и произволните дълбочини на опашката могат да бъдат до 2 пъти по-високи в режим RAPID.

Гарантирана издръжливост и надеждност, подобрени от технологията 3D V-NAND

850 EVO осигурява гарантирана издръжливост и надеждност, като удвоява общо записаните байтове (TBW), в сравнение с предишното поколение 840 EVO, както и най-дългата в индустрията 5-годишна гаранция. Чрез подобрена с до 30% производителност 850 EVO позволява устойчива производителност, което го превръща в едно от най-надеждните устройства за съхранение.

Енергийна ефективност, подкрепена от 3D V-NAND

850 EVO въведе функцията за спящ режим на устройството с потребление на 2 mW в 840 EVO, а сега 850 EVO въвежда най-модерната технология 3D V-NAND (която консумира с 50% по-малко енергия от равнинната 2D NAND), давайки ви 25% повече енергийна ефективност по време на дейностите за запис.

Гъвкав фактор на формиране (физически размер) за използване в различни видове устройства

Подходящият за много приложения 850 EVO mSATA отговаря на вашите нужди, независимо какъв тип конектор или размер на физическия слот се поддържа от вашето устройство. 850 EVO M.2 SATA споделя същия тънък и тесен отпечатък като SSD дисковете от тип M.2 PCIe, но поддържа SATA интерфейса. Той е перфектен за по-бързи дейности с компютър на съвременните настолни компютри, преносими компютри и особено на ултратънките таблетни компютри с ограничено пространство.

Защитени данни чрез съвременни методи на криптиране

850 EVO идва подсилен с най-новата хардуерна машина за криптиране на целия диск. 256-битовото AES криптиране и криптирането TCG Opal 2.0 защитават данните без каквото и да било спадане на производителността. Той е съвместим също и с IEEE-1667 за eDrive на Microsoft, така че вашите данни са защитени през цялото време за ваше спокойствие.

Защита от прегряване с бързо реагираща динамична термална защита Dynamic Thermal Guard

Функцията Dynamic Thermal Guard на 850 EVO постоянно и автоматично наблюдава и поддържа идеалната температура за оптимална работа на диска.

Лесно и бързо управление на миграцията

С One-Stop Install Navigator софтуерните модули Data Migration и Magician на Samsung се инсталират едновременно за ваше удобство, за да се гарантира, че настройките на вашия SSD диск са оптимизирани за ефикасен трансфер на данни.

Възползвайте се с интегрирано вътрешно решение, произведено от най-висококачествените компоненти

Като лидер в производството на SSD, Samsung има уникалната възможност да проектира, разработва и произвежда изключително в собствените си предприятия, резултатът от което е безупречно интегрирано и напълно оптимизирано решение за подобрена производителност, което елиминира риска от грешки в съвместимостта на компонентите.

Гаранция: 5 години

 Сайтът на производителя

SSD Drive Specifications
Model MZ-N5E1T0BW
NAND Flash Memory Type Samsung V-NAND
Usable Capacities 1TB
Interface SATA 6Gb/s (compatible with SATA 3Gb/s and SATA 1.5Gb/s)
NAND Controller Samsung MGX controller
Max Sequential Read 540 MB/s
Max Sequential Write 500 MB/s
Max Random Read (4KB, QD32) 97,000 IOPS
Max Random Write (4KB, QD32) 89,000 IOPS
Form Factor M.2
Dimension (L x W x H) Макс. 80,15 x макс. 22,15 x макс. 2,38 (мм)
Weight Макс. 7 г
Power Consumption Средно: 3,5 вата, Максимум: 4,7 вата; При покой: Макс. 50 миливата
DRAM Cache Memory 512MB DDR3 на Samsung с ниска консумация
Data Security AES 256-bit Full Disk Encryption (FDE); TCG/Opal V2.0, Encrypted Drive (IEEE1667)

Напишете отзив или въпрос

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър