Поръчка без регистрация

Попълнете и ние ще ви се обадим
㋡ Име:
Телефон:
@ Email:
Поръчай

Тонколона  2.1, Logitech Z313

Тонколона 2.1, Logitech Z313

  • Logitech
  • Z313
  • до 2-3 дни
  • 97,00 лв.

- OR -

Цената е с включен ДДС
Обадете се и поръчайте: 0897-919335

  • Z313 е 2.1 система, състояща се от две стерео колони с два високоговорителя и субуфер. Подобно на Z130 всяка колона е с два високоговорителя за пълно покриване на средните и високите тонове, а ниските са изместени основно към субуфера. Компактният им за десктоп аудио система размер ги прави удобни за домашни партита, а качеството на звука и плътността на басовете - удачен избор за филм или игра.
  • Колонките и субуфера са изцяло черни. Субуферът е компактен, лек и вдигнат на четири големи крачета, даващи му достатъчно пространство, за да може да "диша" и да поеме въздух, за да захрани мембраната си. В центъра на предният му панел е разположен въздухопровод за още по-силни басове. Поставянето му на плоска повърхност, особено на твърд под (паркет или плочки) подобрява драстично акустиката му и разпорстранява басовете в цялото помещение.
  • Системата се управлява лесно и удобно посредством жично дистанционно управление. С него не само ще можеш да контролираш силата на звука и мощността на басовете, но и да пускаш или спираш плейлистата.
  • Звукът от тонколоните е чист и кристален, богат на тонове. Басовете не се деформират дори при много високи нива на звука. Z313 са достатъчно мощни да озвучат голямо помещение, а сравнително малкият им размер (събират се без проблем в малка раница или в чанта за през рамо) ги прави удобни за озвучаването на импровизирани партита. На лявата колонка има аудио жак, в който можеш да включиш тапи или слушалки
ПРОИЗВОДИТЕЛ LOGITECH
МОДЕЛ Z313
ЦВЯТ Черен
СИСТЕМА 2.1
ТИП ТОНКОЛОНКА Мултимедийни тонколони
BLUETOOTH ВЕРСИЯ 4.1
МОЩНОСТ RMS 25 W
УСИЛВАТЕЛ Вграден
ЧЕСТОТНА ЛЕНТА 48Hz – 20kHz
САТЕЛИТИ 2
МОЩНОСТ САТЕЛИТ RMS (W) 5
СУБУФЕР 15 W
РАЗМЕРИ САТЕЛИТИ (ММ) 146.2 x 89.4 x 81.0 мм
РАЗМЕРИ СУБУФЕР (ММ) 228.4 x 150 x 220 мм
ИНТЕРФЕЙС 3.5mm стерео жак
ДИСТАНЦИОННО Не

Гаранция: 2 г.