Вентилатор 80 мм 4-pin, Arctic Fan F8 Pro PWM PST

Вентилатор 80 мм 4-pin, Arctic Fan F8 Pro PWM PST

  • Arctic
  • AFACO-08PP0-GBA01
  • В наличност
  • 13,00 лв.

- OR -

Цената е с включен ДДС!
Доставката за поръчка над 200 лв. е за наша сметка с изключение на по-тежките неща!
Обадете се и поръчайте: 0897-919335

Тих вентилатор 80 на 34 мм, 12 волта, 500-2000 оборота в минута, 33 CFM, вградена антивибрация, 4 пина.

  • Дълъг експлоатационен живот - Fluid Dynamic Bearing е с маслена капсула, която предотвратява изтичането на смазка. По този начин този лагер е тих, но освен това e със значително по-висок експлоатационен живот.
  • Перфектно регулиране на оборотите с PWM - Функцията PWM позволява на дънната платка да управлява вентилатора точно с необходимата скорост. Това гарантира необходимото охлаждане и минимизира нивото на шума.
  • Патентованата технология за споделяне (PST) на PWM намалява шума от всички вентилатори в кутията - Ако искате да подобрите ефективността на охлаждане на компютъра, монтирате няколко вентилатора, работещи успоредно. Но какво става, ако те не работят синхронно? PST гарантира, че всички ваши вентилатори се командват от един контролен сигнал. Например споделяте PWM сигнала на охладителя на CPU и бъдете сигурни, че вентилаторите на кутията ви работят на ниско натоварване и се въртят, когато е необходимо.
  • Иновативният дизайн позволява тиха и ефективна вентилация - Иновативният дизайн на вентилационните перки подобрява въздушния поток и улеснява високоефективната вентилация. Работният лагер е проектиран с фокус върху минимизирането на нивото на шума, като същевременно осигурява желания въздушен поток и налягане.
  • Патентована антивибрационна система - Уникалната антивибрационна система в комбинация с патентованата вентилационна поставка осигурява почти безшумна работа.
Обороти 500 - 2000 RPM
Захранване 12V DC
Лагер Fluid Dynamic Bearing
Конектор 4-pin socket & PWM control signal
Въздушен поток 33 CFM / 56.1 m³/h (@ 2000 RPM)
Максимален шум 0.3 Sone (@ 2000 RPM)
Размери 80x80x34 mm
Тегло 82 g

Гаранция: 6 години

 Сайтът на производителя

Напишете отзив или въпрос

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър