Поръчка без регистрация

Попълнете и ние ще ви се обадим
㋡ Име:
Телефон:
@ Email:
Поръчай

Вентилатор 120 мм 4-pin, Arctic F12 PWM PST CO 2Ball

Вентилатор 120 мм 4-pin, Arctic F12 PWM PST CO 2Ball

  • Arctic
  • AFACO-120PC-GBA01
  • В наличност
  • 20,00 лв.

- OR -

Цената е с включен ДДС
Обадете се и поръчайте: 0897-919335

Тих вентилатор с двоен съчмен лагер предвиден за 24/7 работа.

  • Перфектно регулиране на вентилатора с PWM - Функцията PWM позволява на дънната платка да управлява вентилатора точно с необходимата скорост. Това гарантира необходимото охлаждане и минимизира нивото на шума.
  • Патентованата технология за споделяне на PWM намалява шума - Ако искате да подобрите ефективността на охлаждане на компютъра, можете да ползвате няколко вентилатора, работещи успоредно. Но какво помага, ако те не работят заедно? PST гарантира, че всички ваши вентилатори се командват от един контролен сигнал. Например споделяте PWM сигнала на охладителя на CPU и бъдете сигурни, че вентилаторите на кутията ви работят на ниско натоварване и се въртят, когато е необходимо.
  • Иновативният дизайн позволява тиха и ефективна вентилация - Иновативният дизайн на вентилационните перки подобрява въздушния поток и улеснява високоефективната вентилация. Работният лагер е проектиран с фокус върху минимизирането на нивото на шума, като същевременно осигурява желания въздушен поток и налягане.
  • Удължен срок на живот с японски двоен съчмен лагер - Японският двоен съчмен лагер с високо качество позволява непрекъсната работа 24 часа в денонощието без да се стига до най-малък компромис. Прахът и високата температура влияят на този лагер много по-малко от обикновената втулка или едно-съчмения лагер, и по този начин го правят перфектният избор, ако надеждността е ключова. Продължителността на живот на вентилатора на CO е до 5 пъти по-дълга в сравнение с моделите, използващи обикновен лагер.
Обороти 600-1350 RPM
Захранване 12V DC
Лагер  2 Ball Bearing
Конектор  4-pin  PWM control signal
Въздушен поток 53CFM 90.1 m³/h
Максимален шум 0.3 Sone (@ 1350 RPM)
Размери 120x120x25 mm
Тегло 109 g

Гаранция: 6 години

 Сайтът на производителя