Доставка и плащане

Доставка

 

Стоките, поръчани от нашия онлайн магазин, се доставят с куриер Спиди. Разбира се Вие можете да пожелаете с някой друг.

Телефонът, който ни давате трябва да е правилен! Ако не можем да се свържем с вас или не получим мейл с правилния телефон, поръчката няма да бъде изпратена.

Лицензите за Касперски са електронни, т.е. ще Ви ги пратим по електронната поща до един работен ден. Отложено плащане (отнася се за лицензи за 3, 5, 10 компютъра/устройства) - имате 1 седмица да ни приведете парите, след което, ако не получим плащането, лицензът ще бъде деактивиран!

Срокът за доставка зависи от това в коя зона е Вашето населено място и е от 1 до 3 работни дни от момента на поръчка.

Цената за транспорта се определя от общото тегло на поръчаните стоки и адреса за получаване - можете да я пресметнете приблизително с калкулатора на Спиди, като включите застрахователна премия и такса за наложен платеж (ако ще плащате така) върху цената на стоката.

Плащане

 

Плащането се извършва пo един от следните начини:

  1. Плащане в търговския ни офис в брой;
  2. През ePay.bg от вашата микросметка или регистрирана в ePay банкова карта;
  3. Чрез банков превод - ще Ви пратим на мейла проформа или истинската фактура, въз основа на която да извършите плащането. По този начин спестявате таксата към куриера за наложен платеж;
  4. С наложен платеж - плащане на куриера при получаване на стоката. Така дължите % върху цената на куриера.

Заб.: Не ползваме касов апарат, така че, ако плащането не е по банков път, ще получите фактура по банка плюс копие на банкова вносна бележка за платената сума.