Условия за ползване

Авторски права
Този Уеб сайт и неговите части, включително всички снимки, графични изображения, текст, лога, икони, изображения, компилации от информация или софтуер, използвани във връзка с този Уеб сайт, са наша собственост или такава на наши доставчици, и попадат под защитата на Закона за авторското право и други закони за интелектуална собственост.
Използването на този Уеб сайт не Ви дава разрешение да ползвате което и да е от търговските марки, дизайни и/или лога, съдържащи се в него.

На тази страница ви предлагаме помощна информация, която ще ви помогне да разберете как да работите с нашия онлайн магазин и какви са неговите възможности.

Тук ще разберете: как да направите поръчка; колко сигурно се съхраняват в нашия сървър личните данни; какви гаранции ще получите за различните продукти и др.

Ако все пак не намерите нужната Ви информация на тези страници, може да използвате формата за запитване, да ни се обадите в на телефон 0897-919335, e-mail mbolgradov@descom.com.

Цени

Цените в нашия онлайн магазин са в лева с включен ДДС (данъчна фактура) и са валидни само при онлайн поръчка, предварителен банков превод, плащане през ePay.bg от микросметка/регистрирана банкова карта или наложен платеж, доставка до 3 работни дни и транспорт за сметка на клиента.

Левовата равностойност на цените за продукти, които са с доларова цена са сметнати по курс продава на долара в момента на последното актуализиране на цената и е възможно малко да се различава от тази в момента на поръчката!

Пазаруване

Когато решите да закупите продукт от нашия магазин, Вие можете

  • Да се регистрирате (ако все още не сте), като въведете име, адрес, телефон, мейл. С това вие ставате клиент на магазина и можете по-късно да се възползвате от удобството да имате собствена кошница, в която се запазват и помнят избраните продукти. Имате възможност да пазарувате и като гост, т.е. без да се регистрирате като клиент на магазина - но така или иначе трябва да въведете данни, адрес и т.н.
  • След това отбележете бройката от избрания продукт, която желаете да закупите и натиснете бутона "Купи". Ще се появи екран, на който можете да изберете дали да се върнете към магазина, за да добавите още продукти или да завършите поръчката.
  • Когато сте готови с избора, влезте в количката. Там ще намерите всички избрани продукти, техния брой, единична цена и обща сума. Можете да направите промени в количествата или да се откажете от някой продукт. В "коментари" напишете данните за фактурата, фирмените или ЕГН, ако сте частно лице. Натиснете бутона "Продължи" - избирате начин на плащане: при доставката, през ePay.bg или по банков път (ние ще Ви пратим на мейла фактура). Накрая натискате бутона "Потвърди" ... и това е. Ако сте избрали ePay, ще бъдете прехвърлени на сайта на ePay.bg за извършване на плащането и след това той ще Ви върне обратно в магазина. На посочения от Вас мейл ще получите автоматично съобщение, че заявката е получена, а по-късно още едно с коментар от нас.
  • Ако купувате лиценз за Касперски, имате възможност да платите директно (без да се регистрирате дори и като гост) от страницата на съответния лиценз с бутона "Купи сега през ePay.bg" и после да ни пратите мейл, на който ще Ви пратим електронния лиценз.

Разбира се можете да ни поръчате стока по телефона или мейла, без да се регистрирате в магазина!

Гаранция

Всеки продукт се придружава с гаранционна карта от нас със съответния гаранционен срок, който дава производителя и копие от гаранционната карта на дистрибутора за България за по-сериозните неща (за да можете да се обърнете направо към него, ако се налага). При проблеми, диагностиката, ремонтът или замяната се извършват в сервиза на Деском или в оторизиран сервиз на дистрибутора, ако Ви е по-близо.

Неприкосновеност на данните

Данните Ви са защитени с Вашата парола - в случай, че сте я забравили, достатъчно е да въведете Вашето потребителско име в секцията "Забравена парола" и системата ще Ви предложи алгоритъм за придобиване на нова.
Предоставените от Вас данни са лични по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и попадат под неговата защита.

Политика относно личните данни

През настоящия сайт не се събират и използват лични данни. Ако клиент погрешка ни е предал свои лични данни, то те се унищожават!

Връщане на стока

В срок от 14 (четиринадесет) дни след като получите стоката имате право да я върнете (не е необходимо да ни казвате причината - само бихме желали да знаем), като трябва да са изпълнени условията:

  • Стоката да е с ненарушен търговски вид - в противен случай, пак ще я приемем, но сумата, която ще Ви върнем ще бъде 60% от платената от Вас!;
  • Да е придружена от гаранционната карта и документацията й.

Свържете се с нас, за да уговорим връщането. След като я получим, ще Ви върнем парите с наложен платеж. Разходите за транспорт по връщането са за ваша сметка. В случай, че получите стоката във вид несъответстващ на описанието, ние ще Ви я сменим или ще Ви върнем парите за наша сметка.