За нас

 

Патентно ведомство®ДЕСКОМ ЕТ е създадена през 1992 г. с предмет на дейност компютри и всичко около тях. През всичките тези години се опитваме да сме в час и да си вършим работата както трябва. Имаме десетки клиенти, които винаги се обръщат неизменно към нас.

Интернет периодът ... През 1998 г., с моя приятел и колега Митака, решихме, че ще бъдем интернет доставчик. Последваха интересни години - бясна работа, удовлетворение, заеми, стотици частни и корпоративни клиенти. Доказахме, че се справяме, но после дойдоха едни времена ... не ми се говори:(

Регистриран партньор на Касперски ЛабКасперски - от 1999 г. ®ДЕСКОМ е регистриран партньор на Касперски Лаб. И до сега предлагаме на нашите клиенти доказано добрите продукти на Касперски Антивирус.
Кликнете на картинката, за да видите сертификата на ™ДЕСКОМ от Касперски Лаб!

 

Онлайн магазин - от 10.04.2007 работи онлайн магазин ™ДЕСКОМ (собствена разработка на платформа Oscommerce). През 2016-та решихме да преминем към съвременната Opencart платформа!

 

От октомври 2021 си имам колежка - Ася Абрашева. Всъщност тя върши вече цялата работа. Човек неизменно остарява.

 

®ДЕСКОМ-92 EООД (като наследник на ЕТ ™ДЕСКОМ е създадено с удостоверение на Агенцията по вписванията № 20140805131709 / 5.08.2014 г. с номер по ДДС BG202947637 - VIES - потвърждение на номер по ДДС и е регистрирано като администратор на лични данни, а сега след последното измислено GDPR - през сайта не се събират и използват лични данни, а ако клиент погрешка ни е предал свои лични данни, то те се унищожават!