Office Phone Activation

Следвайте стъпките, за да активирате Microsoft Office по телефона:

Стъпка 1: След като изтеглите и инсталирате от предоставените връзки за изтегляне, когато стартирате някое офис приложение за първи път, ще бъдете подканени да въведете ключа. Използвайте ключа, който имате закупен от нас. след това ще получите следния екран. Изберете активиране по телефона като метод за активиране и продължете да следвате инструкциите по-долу.

Стъпка 2: Сега щракнете върху Next, за да продължите. Ще видите секцията за активиране по телефона.

Стъпка 3: След като определите какъв тип инсталационен идентификатор се показва (в случая 7 цифри), започнете като отидете на Microsoft сайта https://bit.ly/phnmicr.
За съжаление този сайт от известно време не работи, така че трябва да активирате наистина по телефона на 080015555, като следвате инструкциите надолу. Има много хора, които не успяват, така че си подгответе отдалечен достъп с Teamviewer / Anydesk и ни се обадете.

Стъпка 4: След като изберете опция 6 или 7 цифри, започнете активирането. Препишете (тук не може copy) своя инсталационен идентификатор в съответните полета и щракнете върху изпращане.

Стъпка 5: Сега ще бъдете подканени да отговорите колко пъти сте инсталирали този продукт, натиснете 0 (нула). Причината да изберем 0, е че все още не сме активирали този лиценз на нито един компютър.

Стъпка 6: Автоматизираната система сега ще провери вашия ИД и ще генерира ИД за потвърждение вместо вас. Въведете внимателно ИД за потвърждение с copy/pase и натиснете  напред.

Стъпка 7: Вашето активиране е успешно и вече е напълно инсталирано. Сега можете да щракнете върху затваряне и да започнете да използвате вашия софтуер.
Ако имате някакви проблеми по време на тази инсталация, моля, свържете се с нас.