Наши клиенти

Югоизточно държавно предприятие със седалище гр.Сливен е регистрирано в търговския регистър на 29.06.2011 г. Предприятието стопанисва държавните горски територии в пет административни области – Бургас, Сливен, Стара Загора, Хасково и Ямбол.


МАРК СИСТЕМИ ООД - е създадена през 2002 г., като приемник на ЕТ „МАРК – Марияна Карагяурова“ и ЕТ „Константин Карагяуров“, чиято работа е започнала през 1990 г. През годините фирмaтa се занимава с търговия на стоки и услуги в областта на автоматизацията, компютърната техника, кабелна инфраструктура, рекламно-издателска дейност и други. След създаването на дружеството, фирмата работи основно в областта на автоматизация и IT инфраструктурни проекти, видеонаблюдение, контрол на достъп, рекламни и книговезки услуги.


ДОЛАНДИЯ БЪЛГАРИЯ ЕООД

DHOLLANDIA е сред водещите производители на хидравлични лифтове в Европа с годишно производство над 18 хиляди броя. От основаването на фирмата през 1968 г. са произведени повече от 300 000 лифта от различни модели с товароподемност от 300 кг до 16 000 кг.


GOPET ROMANIA

Gopet Romania е създадена през 2002 г., следвайки стратегията за разширяване на Gopet Group на Балканите с цел консолидиране на дейностите и подобряване на услугите, предназначени за местни клиенти.

В началото местният екип извършваше основните дейности по международен транспорт на стоки. Постепенно дейностите се развиха на няколко пазара и гамата от услуги се диверсифицира, местните партньори бяха интегрирани в тясна връзка с нашия бизнес модел, фокусиран върху устойчивост и дългосрочни партньорства.


ЛК Сърджикъл ООД - е сред най-известните фирми дистрибутори у нас, завоювала безспорен авторитет с дългогодишното си присъствие на българския медицински пазар. Фирмата е предпочитан коректен партньор, осигуряващ най-съвременни високотехнологични изделия за хирургична дейност." - "Форум Медикус", 21.11.2005 год. ЛК Сърджикъл ООД е първата фирма, която внася в България апаратура за лапароскопски операции и полага основите на този вид хирургия у нас, като в продължение на 4 години организира семинари и практически курсове и обучава хирурзи от България, Македония и Румъния за работа с лапароскопска апаратура и инструменти.


"Топлофикация Враца" - е компания създадена и започнала стопанска дейност през 1968 година. Приемник е на индустриалната котелна централа “Градска” построена през 1963 г., с инсталирана мощност от 50 MWth, разполагаща с два котела захранвани с гориво – мазут. Топлоцентралата е снабдявала с промишлена пара текстилния комбинат “Вратица” и другите предприятия в Източно индустриалната зона на града.

През следващите години предприятието е развивало своята топлофикационна мрежа стигайки 60% от сградния фонд на града. Изградени са отоплителни централи обслужващи топлофикационната мрежа: ОЦ”Калоян” и ОЦ”Младост” с обща инсталирана мощност 140 MWth. През средата на 90-те години е извършена подмяна на горивната база от мазут на природен газ на отоплителните централи „Градска” и „Младост”, които се превръщат в основни топлоизточници. След 1990 г. поради възникналите политически промени в управлението на държавата и настъпилата икономическа стагнация в страната и региона на град Враца е изведена от експлоатация ОЦ”Калоян”.


"AS 24, THE EUROPEAN NETWORK LEADING EUROPEAN NETWORK WITH 15,000 PARTNER STATIONS" - Founded in 1988 as a sole proprietorship, AS 24 is now a subsidiary of the TotalEnergies company. For nearly 30 years, AS 24 specialised in the distribution of fuel and services for transportation professionals.

AS 24 gives you access to more than 1,000 partner stations across Europe so that you can take advantage of:

  • fuel (Diesel, ORD, Gasoil) and AdBlue® at the best market prices.
  • stations that are specifically designed for HGV's in all the countries they cross (wide lanes, high-volume pump nozzles, full double tank facilities, etc.)
  • network on all European roads: payment of tolls and fines, retrieval of data stored in the tachograph, breakdown assistance, easy access to amenities (truckwash, parking, restaurants, etc.)

Amongst transport professionals, AS 24 is recognised for the value of its offer, its wide network, the security of transactions, the competitiveness of its prices and its high level of expertise. AS 24's innovative solutions increase your mobility on European roads and build a lasting relationship with you.

The AS 24 EUROTRAFIC card gives access to a European network of more than 15,000 partner stations.


"Медикъл Имиджинг Сървиз" - Продуктите, които предлагаме са добре преценени като качество, надеждност, технически и медицински възможности, и не на последно място, цена. На практика, ние Ви предлагаме апаратура за образна диагностика на световни производители и то от най-доказалите се серии. Критериите са точно дефинирани, максимално качество и издръжливост при оптималната за това цена. Всяка доставяна от нас апаратура е придружена с СЕ сертификат, извършените монтажи и ремонти са съпроводени с писмена гаранция. Ние си позволяваме да инвестираме, като поддържаме на склад резервни части, избягвайки неудобството за спиране на Вашия работен процес, поради време на доставка.


Вестауто-М - Добре дошли във Вестауто-М - официалният представител на Volkswagen и Audi за Бургас.


"СТРОЙМОНТАЖ" е частна строителна компания, основана в началото на 1991 година. През годините реализира голям брой промишлени и обществени проекти. След 1994 година фирмата работи на територията на България, Румъния и Гърция.


“ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА СЪВРЕМЕННО АЛТЕРНАТИВНО ИЗКУСТВО И КУЛТУРА – 36 МАЙМУНИ” - “36 маймуни” е неправителствена организация (сдружение в обществена полза), основана в София, България през 2007. Мисията на “36 маймуни” е да подпомага развитието на разнообразно и стойностно съвременно изкуство и култура.


Издателство "Педагог 6" - Уют за автори и читатели!


ESTER SPS е българска фирма, специализирана в проектирането и изработката на мебели. Високото ниво на техническата база, съчетани с професионализма на екипа, осигуряват просперитет и стабилни позиции, ориентирани към удовлетвореността на клиентите ни.


ТНТ-21 "Здраве от Изтока" съществува вече повече от 25 години на българския пазар. Фирменото портфолио включва сертифицирани хранителни добавки от водещи производители от Изтока – Китай, Индия, Шри Ланка и др.


Вертекс ООД предлага стоки за дома и домашни потреби, професионално оборудване за хотели и ресторанти - сервизи, прибори за хранене, съдове за готвене.


Сдружение за Отглеждане и Развъждане на маришките овце

Сдружението е учредено на 8 август 1990 година като юридическо лице с нестопанка цел. Целта на учредитилите е съхранение на Белите и Вакли Маришки овце, като ценни овцевъдни генетични ресурси, преодоляване на риска от изчезване, и усъвършенстването им по пътя на чистопородното развъждане.


Ние сме Полиграфически Комплекс Полипрес - Печатница и  Рекламна Агенция.
Специализирани сме в графичен дизайн, реклама и висококачествен офсетов печат, а също така и във уеб дизайн и поддръжка на Интернет сайтове.
Базирани сме в Габрово, в собствен комплекс от производствени сгради.


Инвест Електроникс проектира, разработва и произвежда специализирана апаратура за измерване и контрол на експлозивни и токсични газове. Марката Gas Sense е регистрирана в повече от 10 държави и включва стационарни газсигнализиращи системи, портативни и битови газсигнализатори.


Eкипът на „Сдружение за психично здраве Вега“ предлага психологично консултиране и психотерапия в град София.


"Браян -Термоизол" ЕООД - гр.Ямбол е правоприемник на "Пещостроене и изолации" АД гр.София към ДСО "Монтажи". Във връзка с демонополизацията на последното от 01.03.1991 г. се образува "Браян -Термоизол"ЕООД - гр. Ямбол, което изцяло пое функциите на "Пещостроене и изолации" АД - гр. София.


ЕМ ДЖИ Консулт 2008 ЕООД извършва професионална, високо ефективна дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация в областта на туризма, хранително-вкусовата и текстилната промишленост, учебни заведения, детски и здравни заведения, административни сгради, производствени и складови помещения, силози, обществени обекти и частни домове.


МАНГАЛДЖИЕВ – ЗЕЛЕНО ЧУДО, ЗЛАТНО ЧУДО, ЦАРСКИ БИЛКИ, БИЛКОЛЕК И РИЛСКО ЗЛАТО
Индивидуални билкови формули за хармонизиране на здравето и възстановяване след боледуване и химиотерапия.
Хранителни добавки, Билкова козметика, Пчелни продукти и Билкови чайове.
Информация за билките плюс полезни съвети за вашето здраве.
Магистър фармацевт Никола Мангалджиев.


Макс Мира Нет ЕООД ви предлага мобилни, настолни компютри и хардуерен сервиз, офис техника, консумативи и аксесоари.
Над 20 години опит в сферата на компютърната и офис поддръжка.
Системи за видеонаблюдение - проектираме и изграждаме.
Софтуер на Микроинвест - МаксМира е регионален представител на Microinvest.


Добре дошли в онлайн магазина на “Диджитъл Клауд“ ЕООД
Нашата фирма е в сферата на компютърните технологии като предмета на дейността на фирмата е търговия на маркова компютърна техника втора употреба внос от Европа.
Благодарение на дългите ни години опит с IT техника и голямото разнообразие от доказани марки, които продаваме, предлагаме на клиентите ни качествени решения за нуждите им както у дома, така и в офиса.
Техниката, която предлагаме е свалена от корпоративни лизинги на световни компании в чужбина. Всички продукти предварително преминават множество тестове, за да Ви предложим най-високото качество на българския пазар. С помощта на нашите надеждни специалисти, гарантираме качеството не само на продуктите ни, но и на своевременно и компетентно обслужване.


МГ Компютърс ЕООД
Седалище и адрес на управление: Сливен 8800 ж.к. Даме Груев, бл. 43


2GOOD Technologies Ltd. не е просто поредната бутикова IT компания. 2GOOD Technologies Ltd. е обединение на творчески идеи и дългогодишен практически опит.
Фирмата е създадена през 2016-а година, но въпреки сравнително кратката си история, вече има редица успешни проекти, богато портфолио и кръг от удовлетворени клиенти.