Наши клиенти

ESTER SPS е българска фирма, специализирана в проектирането и изработката на мебели. Високото ниво на техническата база, съчетани с професионализма на екипа, осигуряват просперитет и стабилни позиции, ориентирани към удовлетвореността на клиентите ни.


ТНТ-21 "Здраве от Изтока" съществува вече повече от 25 години на българския пазар. Фирменото портфолио включва сертифицирани хранителни добавки от водещи производители от Изтока – Китай, Индия, Шри Ланка и др.


Вертекс ООД предлага стоки за дома и домашни потреби, професионално оборудване за хотели и ресторанти - сервизи, прибори за хранене, съдове за готвене.


Сдружение за Отглеждане и Развъждане на маришките овце


Ние сме Полиграфически Комплекс Полипрес - Печатница и  Рекламна Агенция.
Специализирани сме в графичен дизайн, реклама и висококачествен офсетов печат, а също така и във уеб дизайн и поддръжка на Интернет сайтове.
Базирани сме в Габрово, в собствен комплекс от производствени сгради.


Инвест Електроникс проектира, разработва и произвежда специализирана апаратура за измерване и контрол на експлозивни и токсични газове. Марката Gas Sense е регистрирана в повече от 10 държави и включва стационарни газсигнализиращи системи, портативни и битови газсигнализатори.


Eкипът на „Сдружение за психично здраве Вега“ предлага психологично консултиране и психотерапия в град София.


"Браян -Термоизол" ЕООД - гр.Ямбол е правоприемник на "Пещостроене и изолации" АД гр.София към ДСО "Монтажи". Във връзка с демонополизацията на последното от 01.03.1991 г. се образува "Браян -Термоизол"ЕООД - гр. Ямбол, което изцяло пое функциите на "Пещостроене и изолации" АД - гр. София.


ЕМ ДЖИ Консулт 2008 ЕООД извършва професионална, високо ефективна дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация в областта на туризма, хранително-вкусовата и текстилната промишленост, учебни заведения, детски и здравни заведения, административни сгради, производствени и складови помещения, силози, обществени обекти и частни домове.


МАНГАЛДЖИЕВ – ЗЕЛЕНО ЧУДО, ЗЛАТНО ЧУДО, ЦАРСКИ БИЛКИ, БИЛКОЛЕК И РИЛСКО ЗЛАТО
Индивидуални билкови формули за хармонизиране на здравето и възстановяване след боледуване и химиотерапия.
Хранителни добавки, Билкова козметика, Пчелни продукти и Билкови чайове.
Информация за билките плюс полезни съвети за вашето здраве.
Магистър фармацевт Никола Мангалджиев.


Макс Мира Нет ЕООД ви предлага мобилни, настолни компютри и хардуерен сервиз, офис техника, консумативи и аксесоари от водещи производители.
Над 20 години опит в сферата на компютърната и офис поддръжка.
СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
Фирмата проектира и изгражда системи за видеонаблюдение на конкурентна цена. Директен внос на DVR, NVR, FHD аналогови камери, IP камери, комплекти за видеонаблюдение, аксесоари за видеонаблюдение от производителя.
Специални цени за редовни клиенти и колеги.
СОФТУЕР НА "МИКРОИНВЕСТ" - БЪЛГАРИЯ
Макс Мира Нет ЕООД е регионален представител на Microinvest - водеща софтуерна фирма, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи. Фирмата е лидер в областта на складово-счетоводния софтуер и системи за управление на малки и средни предприятия.


Добре дошли в онлайн магазина на “Диджитъл Клауд“ ЕООД
Нашата фирма е в сферата на компютърните технологии като предмета на дейността на фирмата е търговия на маркова компютърна техника втора употреба внос от Европа.
Благодарение на дългите ни години опит с IT техника и голямото разнообразие от доказани марки, които продаваме, предлагаме на клиентите ни качествени решения за нуждите им както у дома, така и в офиса.
Техниката, която предлагаме е свалена от корпоративни лизинги на световни компании в чужбина. Всички продукти предварително преминават множество тестове, за да Ви предложим най-високото качество на българския пазар. С помощта на нашите надеждни специалисти, гарантираме качеството не само на продуктите ни, но и на своевременно и компетентно обслужване.


МГ Компютърс ЕООД
Седалище и адрес на управление: Сливен 8800 ж.к. Даме Груев, бл. 43


2GOOD Technologies Ltd. не е просто поредната бутикова IT компания. 2GOOD Technologies Ltd. е обединение на творчески идеи и дългогодишен практически опит.
Фирмата е създадена през 2016-а година, но въпреки сравнително кратката си история, вече има редица успешни проекти, богато портфолио и кръг от удовлетворени клиенти.