Windows 10 Phone Activation

Следвайте стъпките, за да активирате Windows 10 по телефона:

Стъпка 1: За да стартирате телефонното активиране на Windows, отворете полето за търсене и въведете "slui 4". Кликнете на него и ще се стартира съветникът за активиране.

Стъпка 2: Изберете вашата държава и щракнете върху Напред.

Стъпка 3: Сега можете да видите своя инсталационен идентификатор . Тези номера ще ви трябват, за да получите вашия ID за потвърждение , който е необходим за завършване на активирането на вашия продукт. Затова дръжте прозореца отворен и отидете на https://bit.ly/phnmicr
За съжаление този сайт от известно време не работи, така че трябва да активирате наистина по телефона на 080015555, като следвате инструкциите надолу. Има много хора, които не успяват, така че си подгответе отдалечен достъп с Teamviewer / Anydesk и ни се обадете.

Стъпка 4: Изберете дали вашият ИД за инсталация ще бъде групиран в блокове от числа, съдържащи 6 цифри (ИД за Windows 8 и по-стари) или 7 цифри (ИД за Windows 10 и Office 2013 или по-нови).

Стъпка 5: Използвайте групите от цифри, които сте получили в Стъпка 3, и ги въведете в празните полета (всяка група поотделно) на уебсайта за активиране на телефона на Microsoft. Когато сте готови, щракнете върху Submit

Ако бъдете попитани за колко машини е използван този лиценз, въведете 0

Стъпка 6: Вече имате вашия ID за потвърждение. Ще ви трябва за завършване на активирането. Върнете се към съветника за активиране, който отворихте в стъпка 1, и щракнете върху Въведете идентификатор за потвърждение.

Стъпка 7: Въведете ID за потвърждение, който сте получили в съответните полета (A, B, C, D, E, F, G, H), след което щракнете върху Активиране на Windows, за да завършите процеса на активиране.

И това е всичко!